Droguri ilegale care vindecă boli grave

Droguri ilegale

Drogurile ca marijuana, LSD sau heroină nu sunt tocmai primul lucru care îţi vine în minte atunci când discuţi despre leacuri miraculoase pentru diverse afecţiuni. Dar, în mod surprinzător, multe dintre drogurile ilegale au efecte neaşteptate pentru sănătatea pacienţilor cu boli grave. Iată câteva droguri ilegale care vindecă boli grave. Îţi vine să crezi?


LSD

LSD - leac pentru alcoolism, depresie şi migrene


Dacă Guvernul american a fost acuzat că testa droguri halucinogene în anii '50 - '60 pentru efectele asupra inamicilor, puţini ştiu de studiile psihiatrice.

Se pare că LSD-ul are o rată de succes de 50 % la vindecarea alcoolismului, spre deosebire de întâlnirile alcoolicilor anonimi, care au numai 10% sorţi de izbândă.

În plus, diverse studii arată că LSD-ul vindecă durerile de cap în 8 din 10 cazuri şi ajută mult pacienţii cu boli terminale atât în alinarea durerilor, cât şi în reducerea depresiei cauzate de moartea iminentă.Extasy

Ecstasy - vindecă sindromul de şoc post-traumatic, anxietatea şi boala Parkinson


Substanţa MDMA, amfetamina din pastilele de ecstasy ajută pacienţii cu Parkinson să îşi recâştige mobilitatea şi reduce anxietatea pacienţilor cu boli psihice.

Chiar şi cazurile grave de stres post traumatic, cum ar fi soldaţii întorşi de pe front sau oameni scăpaţi din accidente grave au răspuns bine la tratament.
Cannabis

Cannabis / Marijuana - bună în caz de vomă, glaucom, ADHD sau SIDA


Folosirea diverselor părţi ale plantei de cannabis în tratarea diverselor boli este un subiect controversat de ani de zile. Deşi unele state, inclusiv SUA acceptă termenul de marijuana medicinală şi o oferă pe reţetă bolnavilor de glaucom sau boli gastro-intestinale, alte zone de pe glob o consideră încă un drog periculos.

Disputa este cu atât mai mare cu cât tot mai multe studii arată efecte pozitive în cazul lipsei de poftă de mâncare cauzată de chimioterapie, medicamente antivirale din tratamentul SIDA sau ca analgezic.

În plus, copiii cu ADHD (deficienţă de atenţie) şi chiar autism ar avea de beneficiat de pe urma consumului controlat de cannabis.amfetamina

Amfetamine - leac pentru narcolepsie şi AVC


Amfetaminele sunt folosite de mulţi ani de medici pentru tratarea sau ameliorarea unor boli ca narcolepsia, ADHD, sau chiar depresie şi obezitate.

Cele mai multe studii arată însă, că amfetaminele au efecte benefice surprinzătoare în cazul pacienţilor care au suferit un atac vascular cerebral.

Sursa: www.unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu