Uleiul de Cannabis Vindeca Cancerul

Cancerul face victime printre oameni în fiecare zi, provocând dureri greu de imaginat. Din fericire există un tratament pentru cancer dar din nefericire acesta este suprimat. Când într-un final umanitatea se va trezi şi va învăţa să folosească acest remediu, se vor opri şi suferinţa şi decesele inutile...


Tratamentul pentru cancer este uleiul de cânepă (cu nivel ridicat de THC, marihuana), un extract concentrat din planta de cannabis.


Uleiul de cannabis – un leac ținut secret


Administrația Nixon a băgat la sertar studiul care dovedea efectele curative ale tetrahidrocarbinolului • Terapia cu canabinoide nu este toxică, așa cum este cazul chimioterapiei


Este terapia-minune care ar putea salva de la moarte milioane de oameni, dar cei care conduc lumea din umbră nu au și nu vor avea niciodată interesul ca populația să afle. Așa pretind adepții teoriei conspirației, care încearcă să demonstreze că, începând cu 1974, guvernul american, în cârdășie cu marii giganți farmaceutici, a ascuns cu bună știință faptul că substanțele canabinoide pot vindeca o boală incurabilă precum cancerul. Constituentul principal psihoactiv din canabis, despre care se spune că, odată ajuns în corp, poate distruge celulele canceroase, este Delta 9-THC (tetrahidrocarbinolul). Alte substanțe active care se regăsesc în canabis sunt carbinolul (CBD) și canabidivarin (CBDV), acesta din urmă fiind, de asemenea, anunțat ca posbil leac miraculos împotriva epilepsiei.
Miliarde de dolari au cheltuit, în ultimii ani, guvernul american și complicii lor – marile companii farmaceutice -, pentru a menține canabisul în ilegalitate, deși erau conștienți de efectele benefice ale acestuia. Nici nu se putea altfel, în condițiile în care e vorba de o afacere în care se învârt zilnic sume imense de bani. Și de pe urma căreia politicieni, oameni de afaceri și șefi ai marilor firme de medicamente și-au băgat în buzunare de zeci de ori mai mult, de pe urma cercetărilor și a medicamentelor pentru vindecarea cancerului, pe care le vând în toate colțurile lumii. După cum susțin statisticile internaționale, 80% din câștigurile uriașe ale giganților farmaceutici provin tocmai de pe urma comercializării medicamentelor de vindecare a acestei crunte maladii.

Nixon știa din 1974


Se pare că lucrurile au stat cam așa: în 1972, fostul președinte american Richard Nixon, pornit să înceapă un război pe viață și pe moarte împotriva drogurilor, cu un buget uriaș, a comandat unor experți de la Medical College of Virginia un studiu prin care urma să demonstreze că și canabisul, nu doar tutunul, este vinovat de cancerul la plămâni. După doi ani, în 1974, cercetătorii i-au adus la cunoștință rezultatele muncii lor, complet opuse față de ce spera liderul de Casa Albă. Studiul demonstra că, odată ajunse în organism forme concentrate de ulei de canabis, acestea atacă celulele cancerigene și chiar le întăresc și întineresc pe cele sănătoase. Concluzia era mai mult decât relevantă: aceasta este metoda perfectă de vindecare a cancerului, uleiul de canabis acționând eficient asupra diferitelor forme ale bolii, fără efectele nocive pe care le dă chimioterapia. Uleiul de canabis nu face doar minuni în cazul tumorilor, ci poate combate și un alt „inamic” de temut, prcum stafilococul auriu (MRSA), spuneau autorii studiului. Decepționat, Nixon s-a făcut că nici nu i-a trecut vreodată prin mână acest studiu, trecându-l în categoria „documente clasificate”.

Cannabis Sativa și Cannabis Indica


Canabinoidele sunt un grup de 21 de substanțe chimice produse doar de Cannabis Sativa (cânepă sau marijuana) și de Cannabis Indica. Aceste componente ale plantei pot fi indicate drept fitocanabinoide. Chiar dacă Delta 9 – tetrahidrocarbinolul (THC) este principalul ingredient psihoactiv, există și alți compuși cu activitate biologică, precum carbinolul. Studiile efectuate pe șoareci au aratat potențialul canabinoidelor de a proteja împotriva inflamării colonului şi în reducerea riscului de cancer de colon. De asemenea, THC-ul a reușit să repare celulele deteriorate și să le ucidă pe cele bolnave în cazul cancerului de ficat. Tot experimentele de laborator au dovedit efectele antitumorale asupra celulelor cancerului mamar, uterin, testicular sau al pancreasului. Delta 9-THC acţionează și asupra celulelor cancerului pulmonar. În urma experimentelor pe animale, s-a mai observat că Delta-9-THC şi alte canabinoide stimulează pofta de mâncare, ajutând la creșterea în greutate a pacienților cu cancer avansat, dar și la ameliorarea durerilor.

O nouă clasă de medicație


În timp ce giganții farmceutici fac lobby masiv pentru ca miracolul ascuns în uleiul de canabis să rămână doar o legendă, tot mai multe studii arată că aceste canabinoide „reprezintă o nouă clasă de medicație anticancer, care întârzie răspândirea cancerului, inhibând angiogenezele (formarea de noi celule sângeroase care hrănesc o tumoare)” și răspândirea metastazelor. Aceasta este concluzia specialiștilor, într-un raport publicat în revista de specialitate „Mini-Reviews in Medicinal Chemistry”.
„Canabinoidele dau speranța unei terapii non-toxice și care poate amenința formele agresive de cancer, fără niciunul dintre efectele dureroase ale chimioterapiei”, susține Dr. Sean McAllister, cercetător la Pacific Medical Center, din San Francisco.

Ajutor de la fundații


„Phoenix Tears”, cu sediul în Colorado, este o fundație ce reunește o serie de experți în domeniul cercetării canabinoidelor, decisă să creeze spații standardizate de tratament pentru unii pacienți. Alături de fundație, ONG-ul „Patient out of Time”, din care fac parte medici și pacienți, încearcă de ani buni să promoveze folosirea canabisului în tratamentele medicale, asigurând accesul bolnavilor la terapia cu canabinoide. Fundația Phoenix încearcă să câștige încrederea oamenilor, prezentând drept dovadă zeci de mărturii ale celor care povestesc cum s-au vindecat cu ajutorul uleiului de canabis.


Adevăr: Cannabisul tratează cancerul şi multe alte boli !


Uleiul de cânepă a fost obţinut prin mijloace moderne de Rick Simpson, care iniţial a realizat uleiul ca o formă alternativă fumatului, şi sigură din punct de vedere medical, de a consuma canabisul. La scurt timp după utilizare, el a realizat că uleiul de cânepă este forma ideală în care marihuana medicinală ar trebui să fie utilizată.

Rick folosea deja de o bună bucată de vreme uleiul de canabis când a realizat adevăratul potenţial al acestei plante. El a fost diagnosticat cu cancer de piele în 2002, iar după ce i-a fost eliminată o parte chirurgical, el a început să pună ulei de cânepă pe celelalte două părţi rămase. El a încercat această alternativă de vindecare deoarece auzise de numeroase studii (precum cel din 1974 de la Universitatea din Virginia) care demonstrau faptul că THC-ul, compusul chimic psihoactiv din canabis, ucide celulele canceroase. Întocmai celor auzite - cancerul său de piele s-a vindecat în doar 4 zile.

Rick a fost uimit de rezultate, şi s-a dus la cabinetul doctorului său, pentru ai împărtăşi descoperirea. Răspunsul doctorului l-a surprins, deoarece nu era mulţumit de ce a făcut Rick, mai mult, nici nu a dorit să îl mai asculte."Creadeam că toţi doctorii şi-ar dori să descopere un tratament pentru cancer, dar am realizat că dacă uleiul de cânepă ar fi uşor accesibil, numărul de consultaţii ar scădea dramatic şi multe cabinete ar da faliment", a menţionat el.

De mai bine de şase ani, Rick a dat uleiul gratuit tuturor celor care aveau nevoie, asta până când poliţia Canadei a confiscat plantele de canabis pe care Rick le folosea la prepararea uleiului.

Rick Simpson nu găsit niciun tip de cancer care să fie rezistent la uleiul de canabis. Mai mult, Rick a reuşit să întrebuinţeze uleiul de canabis în îmbunătăţirea sau vindecarea completă a tuturor maladiilor pe care le-a întâlnit.
În urma tratamentului cu uleiul de canabis, Rick a observat îmbunătăţiri majore în diabet, diferite boli cardio-vasculare, scleroză multiplă, artrită, tulburări ale sistemului de imunitate, diferite forme de durere, tulburări mintale şi multe altele. "Adevărata încercare va fi să vedem ce boli NU poate vindeca", a spus el.

Ce anume îl face pe Rick Simpson diferit de toţi ceilalţi "vindecători miraculoşi"? Spre deosebire de impostori, Rick nu e implicat în acest tratament pentru profit. El a pierdut sute de mii de dolari prin faptul că a oferit gratuit uleiul atâta timp. Mai mult, el şi-a riscat libertatea pentru ca acest tratament să fie disponibil, iar el nu doreşte nici pe termen lung vreun beneficiu monetar, dorinţa lui fiind ca acest tratament să fie cât mai ieftin şi mai accesibil.

Rick nu este singur în această cauză, el beneficiind de suportul unor doctori precum Robert Melamede şi a renumitului activist Jack Herer. Rick Simpson încurajează pe toată lumea care nu îl crede să realizeze o cantitate mică de ulei şi să aplice tratamentul unui bolnav de cancer de piele. Rezultatul este vizibil în doar câteva zile şi de obicei se vindecă complet în doar două săptămâni sau mai puţin.

Aflaţi mai multe despre Rick Simpson şi uleiul de canabis la http://phoenixtears.ca.
Puteţi urmări documentarul (eng.) realizat de Rick aici!

Un compus chimic din marijuana leac pentru suferinzii de epilepsie?


Un grup de cercetatori britanici au descoperit ca o substanta din Cannabis foarte putin studiata pana acum ar putea duce la conceperea unor tratamente eficiente pentru epilepsie, ce nu provoaca efecte secundare.
Echipa de la Universitatea Reading alaturi de specialistii companiilor GW Pharmaceuticals si Otsuka Pharmaceuticals au testat substanta din cannabis, denumita cannabidivarin (CBDV), pe soareci si sobolani ce sufereau de sase tipuri diferite de epilepsie. Cercetatorii au descoperit ca substanta reducea in mod semnificativ numarul crizelor convulsive, fara a provoca efectele secundare tipice medicamentelor folosite de epileptici, precum tremuratul necontrolat.
Studiul publicat in British Journal of Pharmacology arata ca CBDV a amanat si redus crizele convulsive si atunci cand era folosit alaturi de medicamentele obisnuite.
„Descoperirea unor tratamente mai bune pentru epilepsie este o urgenta. Este vorba despre o afectiune cronica fara leac, iar in mod curent o treime din tratamente nu funcţioneaza, provoaca efecte secundare semnificative si creste rata deceselor”, a explicat Dr. Ben Whalley, coordonatorul studiului.
Specialistul afirma ca cercetarea „subliniaza potentialul unei solutii bazate pe stiinta ce studiaza canabinoizii. S-a demonstrat ca, cannabidivarinul este cel mai eficient si cel mai bine tolerat canabinoid din plante din cele ce au fost studiate pana acum”.
Planta de marijuana a fost folosita pentru a controla crizele epileptice inca din antichitate, iar THC-ul, principalul ingredient, a aratat in testele clinice efectuate pe animale ca are proprietati anti-convulsive. Din cauza efectelor sale asupra mintii, insa, THC-ul nu poate fi folosit de industria farmaceutica.
Cercetatorii au descoperit ca din cei 100 de canabinoizi ce se gasesc in planta de marijuana se gasesc mai multi ce nu sunt psihoactivi, ceea ce permite studierea lor pentru conceperea unor medicamente. Cel mai studiat dintre acestia este CBD, cannabidiol, care este studiat pentru tratarea sclerozei multiple, greata, epilepsia si schizofrenia. Studiile pe animale au aratat ca CBD joaca un rol neuroprotector si este un agent ce lupta impotriva cancerului.
In ultimii ani, cultivatorii de marijuana medicinala din California au inceput sa creasca plante cu un continut mare de CBD, realizand tincturi pentru pacienti cu diferite afectiuni. Aceste tratamente combina doze mari de CBD cu cantitati reduse de THC.
Deoarece structura CBD-ului este bine cunoscuta, acest lucru face imposibil pentru industria farmaceutica sa breveteze tratamentele pe baza de CBD, ceea ce a redus eforturile de concepere a medicamentelor pe baza acestei substante, explica Whalley şi Raphael Mechoulam, cercetatorul israelian ce a identificat structura acestui compus acum jumatate de secol.
CBDV este un compus chimic inrudit cu CBV. Desi CBDV a fost descoperit in 1969, studiul publicat in aceasta saptamana reprezinta prima cercetare efectuata pe animale.
„Chiar daca acest compus a fost identificat acum cateva decenii, pentru ca folosirea sa ca tratament antiepileptic este una noua, poate fi brevetat”, explicat Mechoulam.
Dr. Stephen Wright, director de cercetare in cadrul companiei GW Pharmaceuticals, ce vinde deja un medicament pe baza de THC si CBD pentru pacientii de scleroza multipla, a declarat ca intentioneaza sa continue cercetarea pe CBDV, urmand sa efectueaze anul acesta teste cu acest compus in randul pacientilor de epilepsie in speranta dezvoltarii unui nou medicament.
Epilepsia afecteaza 1% din populatia globului, fiind provocata de activitate electrica excesiva in creier. Aceasta duce la crize convulsive ce pot fi fatale.


Prepararea uleiului de Cannabis - e extrem de periculos si nu aprobam aceasta metoda pt. neexperimentati. Mai mentionam ca e ilegal pe teritoriul Romaniei iar aceasta ‘reteta’ este doar in scop educational!


Prepararea:


Prezentam doua soiuri:
SATIVA - Produce un ulei care e un foarte bun antidepresiv si energizeaza persoana.
INDICA - Uleiul obtinut tinde sa relaxeze persoana si sa-i dea senzatia de somn. Odihna si somnul sunt parte din tratamentul propriuzis de vindecare.
Se ia o cantitate de cannabis aleasa cat sa incapa intr-o galeata de plastic. Apoi se umple cu solventul ales pana se acopera complet. Se sfarama cu un bat amestecandu-se cu solventul.
Ca solvent se foloseste Solvent Naptha dar si cu 99% Izopropyl Alcoolmerge foarte bine, ca si multe alte substante (alcool de cereale, peste 90%). Mestecati bine si lasati ca THC-ul sa se dizolve. Acest proces dureaza 2-3 minute. Goliti solventul intr-o alta galeata si strecurati apoi materialul printr-o hartie de cafea (cum au aparatele de cafea). Solventul arata acum de culoarea benzinei datorita prezentei uleiului de canepa in solvent. Aveti grija ca aria unde vreti sa fierbeti uleiul sa fie foarte bine ventilata, produsele sunt foarte volatile si inflamabile, deci nu se poate fierbe la flacara deschisa ci se foloseste oala electrica cu pereti incalzitori. Ideea e de a indeparta gazele din zona care ar putea produce explozie sau lua foc! Aveti grija sa nu fie pe aproape elemente incinse (metal inrosit la foc) sau scantei electrice. Pe masura ce solventul se evapora prin fierbere, adaugati continuu mai mult solvent pana il terminati pe tot. Cand nivelul solventului in oala ce fierbe scade pentru ultima data, adaugati 8-10 picaturi de apa! Intrucat apa are temperatura de fierbere mai mare decat a solventului, ea permite evaporatea completa a solventului fara a se arde continutul! Pe masura ce se evapora solventul, e indicat sa luati oala in mana si sa o miscati, astfel incat sa se evapore solventul, si sa se protejeze uleiul de prea multa caldura sa nu se arda. Imediat ce temperatura uleiului ajunge la 143C (grade Celsius), turnati incet continutul ramas din oala intr-un vas metalic. Puneti acest vas micut intr-un dehidrator sau pe un incalzitor usor de cafea (tip resou fara rezistenta aparenta si fara sa incinga) si tineti-l acolo cateva ore pana se evapora apa din ulei. La sfarsit, nu ar trebui sa mai apara basicute sau alta activitate vizibila in ulei. Cand e cald, uleiul poate curge, dar cand se raceste capata consistenta unei unsori.
In general o cantitate de cannabis de 450 grame produce cam 57 grame ulei de Cannabis (aprox). Tratamentul cu acest gramaj e suficient pentru a vindeca cele mai serioase tipuri de cancer!

Dozarea tratamentului cu ulei de Cannabis:


Ii sunt necesare unei persoane aproximativ 90 de zile ca sa consume cele 60g de ulei de cannabis. Se incepe cu 3 doze/zi de marimea unei jumatati de bob de orez scurt, o astfel de dozare echivaleaza 1/4 picatura. Dupa 4 zile se poate dubla cantitatea si asa in continuare la fiecare 4 zile. Ii trebuie unei persoane cam 5 saptamani pana ajunge sa ingereze 1g/zi. Odata ajunsi la aceasta doza (1g/zi) ei pot continua cu ea (fara sa o mai mareasca) pana cand cancerul dispare. Perioada de 5 saptamani e pentru acomodarea organismului cu medicatia si atentie: uleiul de canepa scade tensiunea, deci cei care iau medicatie in acest sens sa fie atenti! Depinde de starea de comfort a fiecaruia cat de repede pot lua doza zilnica, dar ca o idee generala, cu cat se incepe mai repede tratamentul cu ulei, cu atat e mai mare sansa de insanatosire!
Singura situatie in care se recomanda sa se ia de la inceput doze ceva mai mari, este atunci cand se doreste eliminarea analgezicelor pentru cei ce au dureri din cauza bolii. Se reduc la jumatate aceste dureri, iar obiectivul este de a se renunta total la chimcalele periculoase adictive si debilitante pe care pacientii le iau in chimioterapie!
Inafara de cancer, uleiul de cannabis are ca efect si refacerea pancreasului, astfel ca bolnavii de diabet dupa cca 6 saptamani renunta sa mai ia insulina!
Pentru cancerul de piele aplicati ulei pe leziune si bandajati. Aplicati ulei si bandaj nou zilnic iar cancerul va disparea curand. Continuati tratamentul inca 2 saptamani dupa ce acesta a disparut total (daca acesta e deja instalat de mai mult timp in organism, poate dura ceva mai mult).

Iata in continuare o lista cu marturii video ale celor care s-au vindecat cu extract de cannabis (plus modul de a face ulei).


http://youtu.be/LhTrkS4L9JQ (Inoperable Mass on Thyroid)
http://www.youtube.com/watch?v=yXg1huWisKI (Parkinson's)
http://www.youtube.com/watch?v=I2JyhO79po8 (AIDS)
http://www.youtube.com/watch?v=SEEJSc_krBo (Cystic Fibrosis)
http://www.youtube.com/watch?v=JPm0Jq9bj98 (Cured: A Cannabis Story - Skin Cancer)
http://www.youtube.com/watch?v=XtcY90UoPAo (Cured Too: A Cannabis Story - Various)
http://www.youtube.com/watch?v=rMvMEwpCaOA (Vitamin Cannabis)
http://www.youtube.com/watch?v=Ui68B_rjzLk (Skin cancer)
http://www.youtube.com/watch?v=4cQrT0sDxyc (Crohn's [Shona Banda])
http://www.youtube.com/watch?v=V8fIFo2gvOs (Crohn's)
http://www.youtube.com/watch?v=LKZBsjQFV-8&NR=1 (Crohn's)
http://www.youtube.com/watch?v=0F3mTf1z3Yo (Neck cancer, news report)
http://www.youtube.com/watch?v=qa0nLdVJiIg (Leaf - Lupus and Brain Cancer)
http://www.youtube.com/watch?v=E47L5hlXg7Q (Gout, arthritis, assorted)
http://www.youtube.com/watch?v=DIR6SYPcvu8 (Third-degree burn)
http://www.youtube.com/watch?v=FYYNg3LOCBs (Burn Part 2)
http://www.youtube.com/watch?v=IWrqwZ4G_8Q (Jack Herer diabetes)
http://www.youtube.com/watch?v=BnAGOoxb6zM (Man standing up from wheel chair)
http://www.youtube.com/watch?v=jxis8lqaEGE (Cancer and Lupus Success)
http://www.youtube.com/watch?v=gu5VNQHxKkU (Back pain)
http://www.youtube.com/watch?v=TRUtPxwKKPA (Gerard)
http://www.youtube.com/watch?v=ySKIu24dYMs (Ashley)
http://www.youtube.com/watch?v=Xvw19POCN4g (Reflex Sympathetic Dystrophy)
http://www.youtube.com/watch?v=3tVtUf1hTQs (Cyclical Vomiting Syndrome)
http://www.youtube.com/watch?v=6fsiFFfYxvs (Diabetic Ulcer)
http://www.youtube.com/watch?v=5PKh4Lruhs0 (Michael McShane and another woman)
http://www.youtube.com/watch?v=V-uGtEHzZUE (MS, RA, mesothelioma [three cases])
http://www.youtube.com/watch?v=dYLtDGLDFR8 (Lupus assorted)
http://www.youtube.com/watch?v=Q7ytJu4Zcrk (Prostate cancer [Dennis Hill])
http://www.youtube.com/watch?v=ygwkF8ygvK8 (Crohn's, Linzy)
http://www.youtube.com/watch?v=ueCZnuVvqf4 (Lupus)
http://www.youtube.com/watch?v=W0nwqBtxXKc (Hodgkin's Lymphoma)
http://www.youtube.com/watch?v=w15SOWRkjxM (Severe Pain/Cancer, Cancer, Arterial Heart Disease, Severe Pain)
http://www.youtube.com/watch?v=9AZU-brG7i4 (Lung Cancer)
http://www.youtube.com/watch?v=8Lmut2P-4Go (Multiple sclerosis)
http://www.youtube.com/watch?v=kdI8sGPia5s (Multiple sclerosis)
http://www.youtube.com/watch?v=d_HAOkPSzgw (Lyme Disease)
http://www.youtube.com/watch?v=2v76PwzYr3w (Diabetes)
http://www.youtube.com/watch?v=CfY3Z8auhjA (Skin Cancer [Melanoma])
http://www.youtube.com/watch?v=M8_RoF5aPy0 (Esophageal Cancer)
http://www.youtube.com/watch?v=3Nnynf0XP7o (Malaria/PTSD/Anxiety)
http://www.youtube.com/watch?v=PuymMjaRtW8 (Various Cancers; 2:19:00 to 2:22:00; testimonial for cannabis infused coconut oil immediately follows)
http://channel.nationalgeographic.com/channel/american-weed/videos/cannabidiol-oil/ (Leukemia - Overview of Bob Crouse's condition)
http://www.youtube.com/watch?v=Kndu6G1Pg78 (Diabetes/Pain)
http://www.youtube.com/watch?v=1UEHRCXebF0 (Diabetes and Brain Cancer)
http://www.youtube.com/watch?v=dzgdQA03Kwk (Thyroid Issues)
https://www.youtube.com/watch?v=a944-vAplEI (Burn)
http://www.youtube.com/watch?v=hdrIOC9lcAQ (Skin Cancer)
http://www.youtube.com/watch?v=6y3OBtkZfVE (Skin Cancer)
http://www.youtube.com/watch?v=_KH6X9XNLa4 (Skin Cancer)
http://www.youtube.com/watch?v=EqF4QLQrmQg (Pancreatic Cancer/PTSD - Incomplete but Going Well)
http://www.youtube.com/watch?v=f9gorBHtepE (Severe burn)

News Stories and Posts:

http://www.dailytribune.com/articles/2011/09/29/news/doc4e84b093348a1318344103.txt?viewmode=fullstory
http://abcnews.go.com/Health/toddler-cancer-takes-cannabis-oil/story?id=15981324#.T4BEnTEgf4s
http://medicalmarijuana411.com/mmj411_v3/?p=10568
http://medicalmarijuana411.com/mmj411_v3/?p=10599
http://medicalmarijuana411.com/mmj411_v3/?p=10687
http://greenpassion.org/index.php?%2Ftopic%2F28523-mom-in-law-cancer-treatment%2F
http://chrisbeatcancer.com/lindsey-cures-colon-cancer-with-cannabis-in-48-days/
http://www.uk420.com/boards/index.php?showtopic=295340&st=90
http://iambillsmith.com/Charlotte.htm (epilepsy)
http://www.hemp-eaze.com/apps/forums/topics/show/6933057-a-daily-diary-of-ray-s-progre (root therapy)
http://www.koaa.com/news/marijuana-patient-uses-pounds-of-marijuana-for-ounces-of-cancer-cure- (leukemia)
http://mijoint.com/testimonials.html (Assorted - Skin Cancer, Burn, Diabetic Wounds, Arthritis/Gout, Chronic Pain, Migraines)
http://hempoilhope.org/viewtopic.php?f=5&t=165 (Stage IV Prostate/Bladder/Lymph Node Cancer)
http://hempoilhope.org/viewtopic.php?f=5&t=124 (Hodgkin's Lymphoma)
http://norml-uk.org/2012/08/cannabis-can-cure-cancer/ (Bowel Cancer)
http://www.tokeofthetown.com/2012/10/cannabis_cures_cancer_look_at_me_im_cancer_free.php (Form of Breast Cancer)
http://www.huffingtonpost.com/2012/12/01/cannabis-for-infants-brai_n_2224898.html (8 month old cancer elimination)
http://live.huffingtonpost.com/r/segment/parents-choose/50b663372b8c2a5d91000184 (includes 8 month old story of cancer elimination and use of oil for controlling severe seizures in young boy Jayden, discussion of terminal cancer patient cured with raw cannabis leaf juicing [not even any buds!])
http://forum.grasscity.com/medical-marijuana-usage-applications/1130359-tumors-really-shrinking.html (Terminal Breast Cancer)
http://forum.grasscity.com/medical-marijuana-usage-applications/664504-ingesting-rick-simpsons-hemp-oil.html (Terminal Cancer)
http://forum.grasscity.com/medical-marijuana-usage-applications/664504-ingesting-rick-simpsons-hemp-oil-26.html#post16549652 (Colorectal Cancer)

"Run From The Cure" a Rick Simpson Story http://www.phoenixtearsmovie.com/ http://youtu.be/KZXGH6mYr3Y
How to Make the Oil (From Rick Simpson/Phoenix Tears) http://youtu.be/KZXGH6mYr3Y
How to Make the Oil (from Peter Otoole): http://www.youtube.com/watch?v=mTXUEBVKtpg
How to Make the Oil (from Kyle Marsh): http://www.youtube.com/watch?v=32v9q2mXX0U
How to Make the Oil: http://www.youtube.com/watch?v=nhA5XkAfPiI
Coconut Cannabis Oil: http://www.youtube.com/watch?v=9MC9oUhVpjE
Shona's Technique: http://www.youtube.com/watch?v=F5K_lcBU-sI
Frozen Technique: http://www.youtube.com/watch?v=NH2nFimQhKw

55 de comentarii:

 1. Imi poate spune cineva de unde pot procura(cumpara)acest ulei??. Va multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dupa cum cred ca stiti, cannabis-ul (marijuana) este o planta interzisa, daclarata "drog".
   Singura modalitate este sa va achizitionati seminte (sunt legale), sa cresteti plantele (in secret) si apoi sa va faceti uleiul asa cum este descris in articol.

   Ștergere
  2. Am citit de curand ca pe la Sibiu parca este o fabrica care cultiva cannabis industrial si exporta sau fac fibre .. puteti incerca la ei, din cate am mai citit eu se pare ca este mai buna canepa industriala ...

   Ștergere
  3. buna, ai gasit cumva de unde sa achizitionezi uleiul?

   Ștergere
 2. salut ma numesc iulian si sunt foarte interesat de cuvantul canepa si tot ce poate face ea....din tot ce am citit nu am inteles o chestie....toata treaba se fumeaza?? sau cum ajunge in corp ?......asta chiar nu am inteles-o.......multimesc celui care imi da raspunsul......

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 1-3 picaturi de ulei puse sub limba de 3 4 ori pe zi

   Ștergere
  2. sa ne intelegem : nu numai ca nu se fumeaza.. dar nu are efectul pe care il au mugurii fumati, adica nu au efect halucinogen.

   Ștergere
 3. Acest "ulei" este de fapt o tinctura. Consumul in scop medicinal este legal de cativa ani si la noi in tara numai ca nu se poate comercializa fara aprobarea de la autoritati care bineinteles ca nu au niciun interes sa il importe.

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna.verisorul meu are multiple metastaze limfomatice,si tratamentul normal nu functioneaza,as dori o indrumare de unde se poate lua sau un doctor care poate trata pacientul cu asa ceva.va rog ajutatine.dupa cate am inteles nu se complica multi cu asa fel de tratament si retetele din romania nu cred ca sunt valabile in europa decei un cerc vicios apare mereu.va multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. in romania nu gasesti niciodata, decat pe strada la traficanti, dar daca mergi sa cumperi esti pasibil de puscarie, cel mai indicat e sa iti iei verisorul sa mergi in Olanda si sa ceri ajutor acolo. sau daca timpul iti permite creste o singur.

   Ștergere
  2. Are la farmacia de la Kaufland la 250 ml sticla mica ulei canepa obtinut la rece prin presare (nu stiu daca in vid) din cate cred eu ... acest ulei nu este la fel de concentrat ca cel obtinut prin FIERBERE fara flacara ... si dozajul trebuie cumva descoperit / echilibrat prin teste .... pret 25 lei parca.

   Ștergere
 5. Multumesc.Din pacate ma gandeam ca nu este capabil nici un doctor.,scuze medic, cu dreptu de semnatura sa salveze cu adevarat macar un om cu o boala mai grava, in tara asta In afara de zgarieturile provocate natural si de cele de bisturiu nu sunt capabili astea de nimic...! Multumesc pentru sfat,numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca e cineva interesat sa procure ulei de canepa, eu am gasit pe: www.seedcannabisbank.ro

  RăspundețiȘtergere
 7. Ulei de canepa (Cannabis sativa ,provenienta Canada) la sticluta mica neagra de 50 ml. este distribuit de firma "ADAMS" Vision SRL din Tg.Mures, str.Hunedoarei nr.31, vedeti si site www.vitamix. ro (este avizat de Min. Sanatatii)
  Eu ma doftoricesc intamplator cu acest ulei pe piele (lipom ) , si v-am dat datele ce sunt scrise pe eticheta. Probabil ca la naturisti se gaseste , are dop cu pulverizator.
  Sper sa va fie de folos. Dar oricum intrebati care e de uz cosmetic si care de uz intern
  steff, Brasov

  RăspundețiȘtergere
 8. I am flouis lisa,my husband has been suffering from thyroid cancer which was confirmed to be stage four, the doctor told me there was little he could do since she wasn’t responding to treatment but a friend of mine came to our rescue by ordering this hemp oil from RICK which he said has been helping some patient fight against cancer of various types so we decided to give it a chance, so far my husband is improving perfectly very well and presently he can walk around the house all by herself. I felt its necessary i let others who are suffering from this acute disease that once you have a good hemp oil it can really give one a sound second chance of living.email: ricksimpsonoil@outlook.com
  by chance if you happen to be in need of this hemp oil you can contact RICK who helped with the oil, with this email: ricksimpsonoil@outlook.com

  RăspundețiȘtergere
 9. CUM MEU CANCER OVARIAN A FOST VINDECAT CU ULEI DE CANNABIS

  Povestea mea începe în ianuarie 2012. Sunt o bunica creşterea 3 nepoatele, am fugit o casă de îngrijire de zi şi am ştiut că am avut 4-7 hernii in stomac. Am inceput cu o mulţime de durere. Dupa ce copiii s-au luat sotul meu mi-a luat la er. Am avut multe teste şi au ţinut-mi de miercuri-vineri. Am în cele din urmă le-a dat permisiunea de a face o intervenţie chirurgicală pentru a repara hernii, am stat în spital timp de o săptămână; deoarece am avut capse a trebuit să mă întorc în săptămâna următoare pentru a le elimina. Medicul a cerut mine dacă am vrut în primul rând vestea bună sau veşti proaste. I had nu idea ce medicul a însemnat, mi-a spus el a găsit o tumora şi şters-o şi l-a trimis pentru biopsie. Rezultatul intors etapă 4 Cancer Ovarian-peritoneală. Am avut de a merge săptămâna viitoare pentru a vedea un medic ginecolog. Ei a ordonat o scanare ct şi unele munca de sânge şi a spus am nevoie pentru a începe Chimioterapia. Am fost îngrozit, dar a fost gata de lupta. Am avut multe persoane si biserici rugaciune si am dat totul Domnului. M-am dus prin 4 cicluri de chimioterapie, a pierdut 30 kg, dar a luat prin ea şi it făcut neactiv. Am fost sfătuit că uleiul de canabis este singura opţiune de tratament trebuie să rămână în viaţă. Am cumparat cannabis ulei de la centrul de cancer London prin contactarea lor londoncancercentre@gmail.com e-mail şi am fost dat directivele pe cum să utilizaţi ulei de cannabis pentru tratament şi după folosind ulei de canabis de timp stipulate mi-a dat, am fost complet gratuit şi vindecat de ovarian cancer şi eu sunt de viaţă sănătos şi fericit.

  Norma Paty
  România

  RăspundețiȘtergere
 10. ATENTIE ! = uleiul de canepa indutrial (extract din seminte ) si uleiul de cannabis sativa sau indica ( extract din flori, frunze si tulpina ) nu este acelasi lucru . faceti cercetari mai profunde...

  RăspundețiȘtergere
 11. Cannabis Oil is made from leaves/flowers of cannabis plants (Cannabis Sativa = Marijuana varieties) that have been breed by man for high levels of cannabinoids like THC and CBD. On the other hand hemp seed oil is made from crushing the seeds of a different variety of cannabis plants (Cannabis Sativa L. = Hemp) that have been breed for hemp seed oil which does not contain THC and is safe and nutritious for all to consume.

  RăspundețiȘtergere
 12. Buna ziua! Dupa lungi cercetari pe internet, am prins curajul de a incerca sa ajut o persoana apropiata cu uleiul de canabis. A avut cancer de colon, ulterior cu metastaze la cap, plamani si rinichi. Am gasit in romania pe doua site-uri, ulei CBD, am cumparat, si de doua luni aceasta persoana consuma aceste uleiuri. Pot spune ca acum o saptamana a facut RMN-ul care se face din 6 in 6 luni, rezultatele fiind as zice eu miraculoase! La cap doctorii spun ca nu isi explica cum boala a dat inapoi, nu se mai vede nimic, iar la plamani boala a stagnat.
  Totul e sa credeti! In cele ce urmeaza va voi pune la dispozitie site-urile de pe care am comandat. Nu va pot recomanda care este mai bun! Eu i-am dat din amandoua!
  http://cbdshop.ro/categorie-produs/tinctura-ulei-cbd/ Uleiul Pure Vida
  http://domnitamaria.ro/ro/ Hemp Oil - CBD oil + Mint
  Multa sanatate!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca are "metastaze la cap, plamani si rinichi" nu mai are timp sa faca "RMN-ul care se face din 6 in 6 luni" pentru simplul motiv ca nu supravietuieste 6 luni.
   Mai lasati vrajeala si publicitatea.

   Ștergere
 13. O mare mărturie trebuie să împartă la toți pacienții cu cancer din lume. Soțul Sora mea a fost diagnosticat cu stadiul 4 cancer hepatic primar în
  Martie 2015. Medicul ne-a spus că nu era mult de făcut, deoarece tumora a fost de 7 inch care acoperă lobul inferior și, de asemenea, a avut
  extins la ganglionii limfatici. Ne-am decis să mergem acasă și a numit Hospice, care ne-a dat morfină pentru durere. Ed urât morfina, care
  l-au facut afectat voma si, de asemenea, mintea lui. După o săptămână de la domiciliu, am decis să facem ceea ce am făcut pentru mulți ani, să se bazeze pe
  ourselves.We au fost doar in spital, timp de 3 zile cu durere severă. Cancerul a blocat duct biliar său, după ce ne-am alege un
  medic naturopat și nu au avut tratamente conventionale. o zi am dat peste utilizarea uleiului de canabis pentru tratamentul cancerului
  si am vazut un post pe modul in care un pacient cu cancer a fost vindecat cu ulei de canabis. Am nevoie urgent de ajutor și am contactat e-mail :( ricksimpsoncannabisoil4@gmail.com) pentru a obține uleiul de canabis, i-a fost dat ghid cu instrucțiuni despre cum să-l folosească. După ce a luat un gram
  de petrol pe zi. În termen de câteva săptămâni durere și umflat stomacul a dispărut și a venit cu speranță și o bună calitate a
  viaţă. Nu am văzut niciodată un ocologist și numai au făcut un test de sânge după prima scanare CT diagnostic. markerul tumoral său a variat de la peste
  6000 la normal și el se simte bine. Noi nu știm cum acest lucru se va juca, dar se bucură în fiecare zi și să dea mulțumiri. Ca eu sunt
  scris acest post, soțul meu este liber de cancer la ficat, iar doctorul a confirmat ca cancerul a fost vindecat definitiv. Pentru
  asistență imediată pentru fiecare problemă medicală dumneavoastră și familia dumneavoastră poate fi confruntă, contactați Dr. Rick prin e-mail: (ricksimpsoncannabisoil4@gmail.com) pentru mai multe informații și procesul de livrare.

  RăspundețiȘtergere
 14. Vindem un rinichi. A salva vieți și de a face bani.
  El vrea să-și vândă un rinichi pentru a salva viața?
  Sunteți în căutarea pentru o oportunitate de a vinde un rinichi pentru un pret bun?
  Aceasta este o oportunitate de a vinde pentru 500.000 de lire.
  furnizorii interesați trebuie să contacteze DR. Unul KATE ADAMS
  Chirurg si consultant nefrolog
  ST. SPITALUL ADAMS. Pentru mai multe informații contactați-ne
  e-mail: kateadams946@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 15. Bună ziua tuturor,
  Vindem un rinichi. A salva o viață și de a câștiga bani.
  Vrei sa iti vinzi rinichi pentru a salva o viață?
  Sunteți în căutarea pentru o oportunitate de a vinde rinichi pentru un
  pret bun? Aceasta este o oportunitate pentru tine
  de a vinde rinichi pentru 600.000 de lire si mai sus. Toate
  furnizorii interesați trebuie să contacteze DR. HANADEX unul
  chirurg si consultant nefrolog Hanadex SPITAL Pentru mai multe detalii
  informatii contactati-ne prin e-mail: hanandexspecialist@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 16. Doriți să cumpărați un rinichi sau vrei sa vinzi rinichi? tu
  în căutarea de oportunități de a vinde rinichi pentru bani, deoarece
  Pauza financiară în jos și nu știi ce să faci, atunci de contact
  astăzi și vom oferi o afacere bună pentru rinichi. Numele meu
  Doctorul Daniel un nefrolog la UBTH Medical Center. Noi
  Speciale interventii chirurgicale la rinichi clinice si noi, de asemenea, face cu achiziția
  si transplanturi de rinichi cu donatorii vii, după caz.
  Ne sunt situate în India, Turcia, Nigeria, Statele Unite ale Americii, Malaezia. daca tu
  interesat de vanzarea sau cumpararea rinichi, nu ezitati sa
  contactați-ne prin e-mail.

  E-mail: Doctordaniel95@outlook.com Sau Doctordanielben@gmail.com

  Salutari.
  Dr. Daniel.


  RăspundețiȘtergere
 17. Doriți să cumpere un rinichi sau pe care doriți să-și vândă dvs. de
  rinichi? Tu esti
  căutând o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani
  din cauza pauză financiară în jos și nu știi ce să
  nu, atunci contactați-ne azi si va vom oferi un raport excelent
  suma de bani pentru rinichi. Numele meu este doctor Greg,
  sunt
  Nefrolog in PREMIER INTERNATIONAL Medicaid. Clinica noastra este
  specializat in chirurgie renala si, de asemenea, avem de a face cu
  cumpărare
  și transplantul de rinichi cu o vie
  donator corespunzător.
  Ne sunt situate în India, Nigeria, Spania, Mexic, Statele Unite ale Americii, România.
  În cazul în care sunteți interesat de vanzarea sau cumpararea de rinichi, vă rugăm să nu
  ezitati sa ne contactati prin e-mail.
  E-mail: premiermedicaidinternacional@yandex.com

  Toate cele bune
  Dr. Greg.

  RăspundețiȘtergere
 18. buna ,o antrebare.. uleiul de canepa din farmaciile naturiste nu este bun ,.scrie ca e din seminte de canepa si trebuie din frunze ?

  RăspundețiȘtergere
 19. Ești în datorii? Trebuie să strângeți bani în bani pentru costurile de îngrijire a sănătății sau salarizare sau într-o defalcare financiară? Aștepta! Luați în considerare posibilitatea vânzării rinichilor ca opțiune. Dacă vrei să-ți vinzi rinichiul astăzi. Mesajul este imediat. Un rinichi este cumpărat pentru o sumă maximă de 400.000 USD USD. Fundația Națională cumpără în prezent rinichi sănătoși. Numele meu este Dr. James Ben, eu sunt un nefrolog de rinichi la spitalul național hospital.Our este specializat în chirurgia renală Și, de asemenea, Avem de-a face cu cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator de viață adecvat. Suntem în India, Canada, Marea Britanie, Turcia, SUA, Malaezia, Africa de Sud etc. Dacă sunteți interesat în vânzarea sau cumpărarea de rinichi, vă rugăm să ne contactați prin e-mail:
  jamesben614@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 20. Vinde un rinichi. Salva?i vie?i ?i face?i bani. Vrea sa-?i vânda rinichiul pentru a salva via?a? Cauta?i o oportunitate de a vinde un rinichi la un pre? bun? Aceasta este o oportunitate de a vinde pentru suma de 500.000 de dolari. Furnizorii interesa?i ar trebui sa contacteze medicul spitalului DR.Johns Hopkins ?i consultantul nefrologist ST.Johns Hopkins Hospital. Pentru mai multe informa?ii, va rugam sa ne contacta?i prin e-mail: stjohnshopkins@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 21. Salut numele meu este Thomas Karol, soțul meu suferea de cancer la ficat și doctorul mi-a spus că nu pot face nimic pentru a-mi salva viața iubită de soț. Apoi, un prieten mi-a spus despre ulei de cânepă, i-am spus că soțul meu cancer de ficat era în ultima etapă pe care nu cred că uleiul de cânepă va fi capabil să-l ajute, , am decis să încerc. Am făcut niște cercetări și am găsit un doctor care ma ajutat cu uleiul de canabis pentru a vindeca cancerul de sânge al soțului meu și ma asigurat că după 3 luni cancerul hepatic va dispărea și În ultimul an, soțul meu este perfect bine și el este fără cancer, dacă știți pe cineva care suferă de cancer, puteți să-i salvați viața contactând Dr. Brown Nelson prin e-mailul său: (brownnelson07@aol.com) a funcționat exact așa cum a prescris medicul. Mulțumită dr. Brown Nelson pentru că mi-a luat durerea în viața mea. Dumnezeu va binecuvânta doctorul Brown Nelson că mă ajută cu ulei de cannabis și pentru sprijinul și îngrijirea lui, voi continua să vă ajut să luptați împotriva cancerului în lume, tot ce trebuie să spun este că MULTUMESC DOMNUL.

  RăspundețiȘtergere
 22. Bună tuturor.


  Numele meu este Dr Kate Adams, sunt un frenolog în Spitalul Adams. Spitalul nostru este specializat în chirurgia renală și ne ocupăm, de asemenea, cu cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator corespondent. Suntem situați în Dubai, Turcia, SUA, Malaezia. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail: kateadams946@hotmail.com

  Cu respect
  Dr. Kate Adams
  Număr de telefon: +2348146161694

  RăspundețiȘtergere
 23. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul?
  Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza ruperii financiare și nu știți ce să faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani pentru rinichi. Numele meu este Doctor Raymond, un nefrolog în spitalul clinicii UBTH. Clinica noastra este specializata in Chirurgie Rinichi si ne ocupam de cumpararea si transplantul de rinichi cu un donator corespunzator. Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia și Marea Britanie. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail. Email: drkennethraymond@gmail.com sau drkennethraymond@outlook.com (Adamfred24@gmail.com)
  așteptăm răspunsul dvs. urgent
  Drkennethr Cel mai bun regret Dr. Raymond.

  RăspundețiȘtergere  Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul?
  Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza ruperii financiare și nu știți ce să faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani pentru rinichi. Numele meu este Doctor Raymond, un nefrolog în spitalul clinicii UBTH. Clinica noastra este specializata in Chirurgie Rinichi si ne ocupam de cumpararea si transplantul de rinichi cu un donator corespunzator. Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia și Marea Britanie. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail. Email: drkennethraymond@gmail.com sau drkennethraymond@outlook.com (Adamfred24@gmail.com)
  așteptăm răspunsul dvs. urgent
  Drkennethr Cel mai bun regret Dr. Raymond.

  RăspundețiȘtergere
 24. Tatăl meu a fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiul 3 cu aproximativ un an în urmă, a avut o călătorie extrem de dificilă. El a avut două runde de chimioterapie, o rundă sau radiație Y90 și acum se confruntă cu insuficiență hepatică. Icter, apetitul slab și depresia sunt câteva dintre simptomele ei. Mă întreb care sunt alte opțiuni de tratament pe care le are (cum ar fi un transplant de ficat sau un studiu clinic) și, de asemenea, cât timp trebuie să trăiască. Tatăl meu este cel mai bun prieten și erou al meu, el însușește atât de mult ca și cei dragi ai tăi, dar un văr de-al meu a venit la salvarea noastră, comandând acest ulei de cânepă dintr-o fundație din Canada, trimisă și livrată ca ulei de corp, și până acum medicamentul sa dovedit a fi eficient. Acum tatăl meu poate face lucruri pe care nu le-a putut face niciodată înainte, sunt atât de fericită, încât am decis să folosesc acest mediu pentru a avertiza toți pacienții cu cancer care, cu un ulei de cânepă bun, dacă vi se întâmplă să aveți nevoie de acest medicament, puteți contacta fundația cu acest e-mail: (ricksimpsoncannabisoil@usa.com) pentru mai multe informații și procesul de livrare.Aceasta este o mărturie că voi păstra împărtășirea pentru a ajuta o mulțime de oameni acolo diagnosticat cu cancer că leacul este ajutorul marelui ulei Rick Simpson de canabis

  RăspundețiȘtergere
 25. Nu știam niciodată că uleiul de canabis a fost într-adevăr minunat și foarte eficient în tratarea cancerului "dacă nu pentru guvern și așa-numitele reguli de reglementare a canabisului, mama mea ar fi rămas în viață. datorită noii politici de legalizare a canabisului în statul meu, i-aș fi pierdut încă fiul în cancerul de rinichi, eram foarte atins și surprins când mă uitam la un documentar despre modul în care uleiul de canabis a ajutat mulți oameni pe care membrii familiilor lor nu le-au crezut niciodată ar putea face după ce a trecut mai multe "Chemo" de la departamentul inimii mele trebuie să spun un cuvânt de apreciere pentru Dr. Rick Simpson pentru intervenția în timp util în viața fiului meu care suferă de cancer de rinichi. după cum scriu această mărturie pe acest blog, Fiul meu este atât de puternic și sănătos, în ciuda faptului că nu a finalizat totalul "Dozaj" pentru consumul de canabis și consultare medicală, încercați să intrați în contact cu el prin e-mailul său: ricksimpsoncannabisoil@usa.com el vă poate lămuri mai mult.

  RăspundețiȘtergere
 26. We are urgently in need of kidney donor in a very good health condition for the sum of $470,000,00 and we will take properly care of the donor doling the whole process, here you can contact us via email address: ahospital661@gmail.com or phone number-+919677345881 by name Dr Donald Moore.

  RăspundețiȘtergere
 27. Sora mea a fost diagnosticată cu cancer de sân și ea a fost în punctul de deces, cu cancer de sân în ea etapa finală este acum înapoi în viață și este atât de sănătos acum. Datorită lui Rick Simpson, ulei de cannabis pe care l-am cumpărat la: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com Uleiul de cânepă a fost folosit cu succes pentru a vindeca cancerul de sân al surorii mele în termen de 3 luni, după cum spune Rick Simpson. Încă o dată, vreau să-i mulțumesc lui Rick Simpson pentru uleiul minunat de canabis, acum suntem familia fericită cu sora mea înapoi în viață, puternică și sănătoasă. Dacă puteți contacta pentru propriul e-mail de medicamente Rick Simpson la: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

  Toate cele bune,
  Mandy Grille

  RăspundețiȘtergere
 28. My Sister was diagnosed with breast cancer and she was at the point of death, with cancer of the Breast in it final stage is now back alive and she is so healthy now. Thanks to Rick Simpson cannabis oil that we bought at: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com the Hemp oil was successfully used in curing my sister's breast cancer within 3 months as stated by Rick simpson. Once again i want to thank Rick Simpson for his wonderful Cannabis Oil we are now happy family with my sister back alive, strong and healthy.If You can contact for your own medication email Rick Simpson at: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

  Best Regards,
  Mandy Grille

  RăspundețiȘtergere
 29. Bună ziua tuturor,
  Vinde un rinichi. Salvați o viață și câștigați bani, Am doctor hanadex un specialist pentru achiziționarea de rinichi Vrei să-ți vinzi rinichiul pentru a salva o viață? Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul la un preț bun pentru a vă putea plăti datoria? este o oportunitate pentru dvs. să vă vindeți rinichiul pentru 600.000 de pasageri și mai sus. Toți donatorii interesați ar trebui să contacteze echipa noastră Pentru mai multe informații prin e-mail: hanandexspecialist@gmail.com Sau ce aplicație +15188970774 Asigurați-vă că nu ezitați să ne contactați pentru că vom fi siguri că vom lucra cu dvs. că vă place să faceți afaceri cu noi.

  E-mail: hanandexspecialist@gmail.com

  Salutari

  RăspundețiȘtergere
 30. Bine ați venit la spitalul general din Toronto, spital specializat care cumpără rinichi ($ 570,000.00 dolari). Vrei să-ți vinzi rinichiul în schimbul banilor? Dacă da, atunci contactați doctorul Anthony Craig astăzi pentru a obține o tranzacție fiabilă și bună pentru bani buni și pentru o mai bună operație. Contactați-ne Via: torontogeneralhospital@aol.com

  Așteptând răspunsul dvs. ... ..
  Toate cele bune….
  Dr. Anthony Craig

  RăspundețiȘtergere
 31. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul? Tu esti
  căutând oportunitatea de a-ți vinde rinichii pentru bani din cauza asta
  defalcare financiară și nu știu ce să faceți, atunci contactați-ne
  astăzi și vă vom oferi o cantitate bună pentru rinichi. Numele meu este
  Doctorul Daniel este un nefrologist la Centrul Medical UBTH. Ne
  clinica specializata in chirurgia rinichilor si avem de-a face cu piata
  și transplantul de rinichi cu un donator corespunzător.
  Suntem în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia. Daca esti
  care sunt interesați să cumpere sau să cumpere rinichi, vă rugăm să nu ezitați să
  contactați-ne prin e-mail.

  Email: Doctordaniel95@outlook.com sau Doctordanielben@gmail.com
  Whatsapp: +2349028230916

  Toate cele bune.
  Dr. Daniel.

  RăspundețiȘtergere
 32. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul? Tu esti
  căutând oportunitatea de a-ți vinde rinichii pentru bani din cauza asta
  defalcare financiară și nu știu ce să faceți, atunci contactați-ne
  astăzi și vă vom oferi o cantitate bună pentru rinichi. Numele meu este
  Doctorul Daniel este un nefrologist la Centrul Medical UBTH. Ne
  clinica specializata in chirurgia rinichilor si avem de-a face cu piata
  și transplantul de rinichi cu un donator corespunzător.
  Suntem în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia. Daca esti
  care sunt interesați să cumpere sau să cumpere rinichi, vă rugăm să nu ezitați să
  contactați-ne prin e-mail.

  Email: Doctordaniel95@outlook.com sau Doctordanielben@gmail.com
  Whatsapp: +2349028230916

  Toate cele bune.
  Dr. Daniel.

  RăspundețiȘtergere
 33. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul? Tu esti
  căutând oportunitatea de a-ți vinde rinichii pentru bani din cauza asta
  defalcare financiară și nu știu ce să faceți, atunci contactați-ne
  astăzi și vă vom oferi o cantitate bună pentru rinichi. Numele meu este
  Doctorul Daniel este un nefrologist la Centrul Medical UBTH. Ne
  clinica specializata in chirurgia rinichilor si avem de-a face cu piata
  și transplantul de rinichi cu un donator corespunzător.
  Suntem în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia. Daca esti
  care sunt interesați să cumpere sau să cumpere rinichi, vă rugăm să nu ezitați să
  contactați-ne prin e-mail.

  Email: Doctordaniel95@outlook.com sau Doctordanielben@gmail.com
  Whatsapp: +2349028230916

  Toate cele bune.
  Dr. Daniel.

  RăspundețiȘtergere
 34. Bună ziua tuturor,
  Vinde un rinichi. Salvați o viață și câștigați bani, pentru care am fost medic specialist Alex
  cumpărați rinichi Vrei să-ți vinzi rinichiul pentru a salva o viață?
  căutând o oportunitate de a vinde rinichi pentru un preț bun, astfel încât să vă
  vă poate plăti datoria? Aceasta este o oportunitate pentru dvs. să vă vindeți rinichiul
  500.000,00 $ și peste. Toți donatorii interesați trebuie să contacteze echipa noastră pentru
  mai multe informații prin e-mail: dralexspeciallist@gmail.com Sau ce aplicație
  +2348162029187 Asigurați-vă că nu ezitați să ne contactați pentru că o vom face
  asigurați-vă cu siguranță că lucrăm cu dvs. și vă vom asigura că voi
  bucurați-vă de a face afaceri cu noi.

  E-mail: dralexspeciallist@gmail.com

  Salutari

  RăspundețiȘtergere
 35. Vreau să-i mulțumesc lui Rick Simpson și conducerii complete a serviciilor medicale de la RicksimpsonCannabis pentru uleiul lor de canabis care salvează viața mea, care vindecă cancerul tiroidian al soției mele, medicul mi-a spus că nu era prea mic pentru că, în ciuda tuturor chemo și radiațiilor, la tratament. așa că un prieten al meu a venit la salvarea noastră prin comanda acestui ulei de canabis de la serviciile medicale Rick Simpson, el a spus că Rick îi ajută pe pacienți să lupte împotriva cancerului de diferite tipuri, așa că am decis să încercăm, în măsura în care soția mea se îmbunătățește foarte bine și la în momentul în care poate să meargă în jurul casei tot drumul. Am simțit necesar să las pe alții, în special pe cei care suferă de această boală acută, că, odată ce ai un ulei de canabis bun, poate da într-adevăr o a doua șansă la viață. fiți în nevoia de moarte a acestui ulei de canabis, puteți contacta fundația care ne-a furnizat acest e-mail: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com...

  RăspundețiȘtergere
 36. Tatăl meu a fost diagnosticat cu cancer de prostată martie 2017 și de atunci am făcut chimioterapia de 3 ori, dar cancerul continuă să se întoarcă. Acum câteva luni am auzit despre uleiul de canabis și efectul său vindecător și am primit uleiul de canabis din Australia la ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com și tatăl meu a început imediat tratamentul cu ulei de canabis după ce a folosit ulei de canabis pentru tratamentul la timpul prescris, Rick Simpson un remediu total și așa cum scriu acum, tatăl meu poate merge singur despre el însuși, fără sprijinul oricui și să iasă ori de câte ori alege.

  sincer Abigirl

  RăspundețiȘtergere
 37. Bine ați venit la spitalul general din Toronto, spital specializat care cumpără rinichi ($ 570,000.00 dolari). Vrei să-ți vinzi rinichiul în schimbul banilor? Dacă da, atunci contactați doctorul Anthony Craig astăzi pentru a obține o tranzacție fiabilă și bună pentru bani buni și pentru o mai bună operație. Contactați-ne Via: torontogeneralhospital@aol.com

  Așteptând răspunsul dvs. ... ..
  Toate cele bune….
  Dr. Anthony Craig

  RăspundețiȘtergere
 38. Ești în datorii? Trebuie să strângeți bani pentru costurile de sănătate sau să plătiți datoria sau într-o defalcare financiară? Dacă doriți să vă vindeți rinichiul de astăzi, anunțați-ne imediat. Un rinichi este cumparat pentru un maxim de $ 500,000.00US
  Dolar. Fundația Națională cumpără în prezent rinichi sănătoși. Numele meu
  Este dr. Martie, eu sunt un nefrolog în spitalul național. Rinichiul nostru
  Spitalul este specializat în chirurgia renală și ne ocupăm, de asemenea, cu transplantul de rinichi și chirurgia renală cu un donator corespondent viu. noi suntem
  Situate în India, Canada, Marea Britanie, Turcia, SUA, Malaezia, Africa de Sud etc dacă
  Sunteți interesat în vânzarea sau cumpărarea de rinichi, vă rugăm să nu ezitați să
  Contactați-ne prin e-mail: (stjohnshopkins@gmail.com)

  RăspundețiȘtergere
 39. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi
  rinichi? Esti tu
  Căutați o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani
  Din cauza defalcării financiare și nu știți ce să faceți
  Faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
  Suma banilor pentru rinichi. Numele meu este Doctor Charles
  sunt un
  Nefrologist la Spitalul NICHOLAS. Clinica noastră este
  Specializată în chirurgia renală și, de asemenea, ne ocupăm
  Cumpărare
  Și transplantul de rinichi cu o viață și
  Donator corespondent.
  Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, Statele Unite ale Americii, Malaezia, India
  Dacă sunteți interesat în vânzarea sau cumpărarea de rinichi, vă rugăm să nu
  Nu ezitați să ne contactați prin e-mail.
  Email: nicholashospital1986@gmail.com

  Cu sinceritate
  DR CHARLES

  RăspundețiȘtergere
 40. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi
  rinichi? Esti tu
  Căutați o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani
  Din cauza defalcării financiare și nu știți ce să faceți
  Faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
  Suma banilor pentru rinichi. Numele meu este Doctor Charles
  sunt un
  Nefrologist la Spitalul NICHOLAS. Clinica noastră este
  Specializată în chirurgia renală și, de asemenea, ne ocupăm
  Cumpărare
  Și transplantul de rinichi cu o viață și
  Donator corespondent.
  Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, Statele Unite ale Americii, Malaezia, India
  Dacă sunteți interesat în vânzarea sau cumpărarea de rinichi, vă rugăm să nu
  Nu ezitați să ne contactați prin e-mail.
  Email: nicholashospital1986@gmail.com

  Cu sinceritate
  DR CHARLES

  RăspundețiȘtergere
 41. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi
  rinichi? Esti tu
  Căutați o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani
  Din cauza defalcării financiare și nu știți ce să faceți
  Faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
  Suma banilor pentru rinichi. Numele meu este Doctor Charles
  sunt un
  Nefrologist la Spitalul NICHOLAS. Clinica noastră este
  Specializată în chirurgia renală și, de asemenea, ne ocupăm
  Cumpărare
  Și transplantul de rinichi cu o viață și
  Donator corespondent.
  Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, Statele Unite ale Americii, Malaezia, India
  Dacă sunteți interesat în vânzarea sau cumpărarea de rinichi, vă rugăm să nu
  Nu ezitați să ne contactați prin e-mail.
  Email: nicholashospital1986@gmail.com

  Cu sinceritate
  DR CHARLES

  RăspundețiȘtergere
 42. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi
  rinichi? Esti tu
  Căutați o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani
  Din cauza defalcării financiare și nu știți ce să faceți
  Faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
  Suma banilor pentru rinichi. Numele meu este Doctor Charles
  sunt un
  Nefrologist la Spitalul NICHOLAS. Clinica noastră este
  Specializată în chirurgia renală și, de asemenea, ne ocupăm
  Cumpărare
  Și transplantul de rinichi cu o viață și
  Donator corespondent.
  Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, Statele Unite ale Americii, Malaezia, India
  Dacă sunteți interesat în vânzarea sau cumpărarea de rinichi, vă rugăm să nu
  Nu ezitați să ne contactați prin e-mail.
  Email: nicholashospital1986@gmail.com

  Cu sinceritate
  DR CHARLES

  RăspundețiȘtergere
 43. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi
  rinichi? Esti tu
  Căutați o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani
  Din cauza defalcării financiare și nu știți ce să faceți
  Faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
  Suma banilor pentru rinichi. Numele meu este Doctor Charles
  sunt un
  Nefrologist la Spitalul NICHOLAS. Clinica noastră este
  Specializată în chirurgia renală și, de asemenea, ne ocupăm
  Cumpărare
  Și transplantul de rinichi cu o viață și
  Donator corespondent.
  Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, Statele Unite ale Americii, Malaezia, India
  Dacă sunteți interesat în vânzarea sau cumpărarea de rinichi, vă rugăm să nu
  Nu ezitați să ne contactați prin e-mail.
  Email: nicholashospital1986@gmail.com

  Cu sinceritate
  DR CHARLES

  RăspundețiȘtergere
 44. Bom dia a todos,
  Vender um rim. Economize uma vida e ganhe dinheiro, é um médico há uma especialista em compra de rim Você quer vender seu rim para salvar uma vida? Você está procurando uma oportunidade de vender seu rim por um bom preço para que você possa pagar sua dívida? é uma oportunidade para você vender seu rim por 600.000 pontos e acima. Todos os doadores interessados devem entrar em contato com a nossa equipe Para mais informações por e-mail: hanandexspecialist@gmail.com Ou o que é app +2348131644141 Certifique-se de que não hesite em contactar-nos porque certamente nos certificaremos de que trabalhamos com você e também vamos garantir que você gosta de fazer negócios conosco.

  E-mail: hanandexspecialist@gmail.com

  Saudações

  RăspundețiȘtergere
 45. We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
  of taking up time bound transactions.

  FOR LEASING OF BG/SBLC
  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
  LEASING FEE = 4%+2%

  FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
  PRICE = 32%+2%
  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

  Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly
  renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

  Contact: Name: WARREN GARY

  Email: inquiry.barkerfinancial@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 46. Vărul meu a fost diagnosticat cu cancer de creier în septembrie 2017 și de atunci am făcut chimioterapie de 3 ori, dar cancerul se reîntoarce. După o lună am auzit despre uleiul de canabis și efectul său de vindecare și am obținut uleiul de canabis din Australia la Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com, iar vărul meu a început tratamentul imediat cu uleiul de canabis, după ce a folosit uleiul de canabis pentru tratare la timpul stipulat prescriu Rick Simpson, a fost vindecare totală și, așa cum scriu acum, Vărul meu poate să meargă singură în jurul casei fără sprijinul nimănui și să iasă ori de câte ori alege, Vărul meu este gratuit.

  Toate cele bune,
  Melissa Herbert

  RăspundețiȘtergere